Fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, deputat PSD de Neamt si posibil candidat PSD la Primaria Piatra Neamt, le transmite liberalilor dupa deblocarea lucrarilor la DN 15 Bicaz Poiana Largului, ca ”? ???? ?? ?? ????? ???? ??? ?????!”, dand de inteles ca liderii PNL Neamt se impauneaza acum cu proiectul initiat de Arsene si sprijinit de Razvan Cuc pe vremea cand acesta conducea ministerul Transporturilor, de unde au si venit fondurile pentru drumul uitat de toate guvernarile din ultimii 30 de ani. ”Pe principiul fiecare se laudă cu ce nu are, Mugur Cozmanciuc anunță că se reiau lucrările la DN15 – Valea Muntelui. De ce se reiau? Pentru că Guwernul PNL a avut o singură prioritate: să oprească orice proiect început de PSD. Prioritatea zero a liberalilor a fost să blocheze lucrările la acest drum care era așteptate de nemțeni de peste 30 de ani. Proiectul era finalizat în proporție de 85% la finalul mandatului meu

Razvan Cuc mai spune ca daca guvernul PNL nu ar fi blocat lucrarile, drumul ar fi fost acum finalizat si crede ca proiectul a fost oprit inentionat, in scop electoral. ”Mugur Cozmanciuc spune că ”DN15 este un proiect vital pentru zona Valea Muntelui”. Așa este. De aceea în mandatul meu de la Ministerul Transporturilor una din priorități au fost proiectele din zona Moldovei, inclusiv cele din județul Neamț. Dacă nu aveau această obsesie să blocheze orice proiect, acum nemțenii puteau să circule pe DN 15, un drum modern și reabilitat, nu pe 1 septembrie cum anunță Mugur Cozmanciuc.

Mă aștept ca în debutul campaniei electorale, Mugur Cozmanciuc cu liderii liberali să inaugureze cu mare fast finalizarea lucrărilor de pe DN 15. Nemțenii știu însă, că aceste lucrări au început în mandatul PSD și că au fost întârziate doar din cauza dorinței obsesive a liberalilor de a distruge tot ce se construiește în România. A început numărătoarea inversă! Nemțenii vă văd! Nemțenii votează!”, mai precizeaza Razvan Cuc.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.