”???????? ?? ??????????! ???? ???? ??? ?? ?? ???!”, spune deputatul PSD de Neamt, Razvan Cuc, despre liberali. Fostul ministru al transporturilor raspunde astfel liberalilor, dupa ce acestia au spus ca rata infectarilor cu coronavirus a crescut in ultimele zile din cauza PSD. Razvan Cuc le reaminteste PNL-istilor ca sunt la guvernare de 7 luni, iar numarul infectarilor a crescut din cauza proastei gestionari a crizei si din cauza faptului ca mastile gratuite nu au ajuns nici acum la oameni. ”De frica unei moțiuni de cenzură și în prag de alegeri, liberalii continuă să mintă și să manipuleze. Acuză că numărul crescut al infectărilor și al deceselor se datorează #PSD. Nici după șapte luni, #PNL nu a înțeles că e la guvernare. Știm și de ce. Ei folosescu Palatul Victoria pentru petreceri private, nu pentru a guverna.

Cum să fie vina PSD pentru transmiterea comunitară când voi, iresponsabililor, nici acum nu ați dat oamenilor măștile de protecție promise că le vor primi gratuit?! Cum să te pozezi în lupul moralist când în spatele ușilor închise desfaci sticlele de whiskey în mijlocul zilei?! Cum să nu îți fie frică de alegeri când știi că în ultimele luni nu ai făcut altceva decât să iei șpagă și să omori economia?!

Eu vă înțeleg că vă e teamă. Aveți și de ce. În mai puțin de trei luni sunt alegeri. Dar lăsați o dată pentru totdeauna manipularea și minciuna. Guvernați, nu mai mimați! Asumați-vă deciziile și spuneți-le oamenilor adevărul! Creșterea numărului de infectări și tot dezastrul din țară vi se datorează. Semanele iresponsabile, așa cum țipa Florin Roman, le-ați dat chiar voi, de la cel mai înalt nivel”, scrie Razvan Cuc.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.