Senatorul PSD de Neamt, Razvan Cuc, are o remarca ironica despre deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, dupa ce acesta a facut mai multe postari fara acoperire in realitate, despre cum va brăzda Moldova cu autostrazi, ministrul Drulă. ”E drept, USR are și la Neamț un fel de parlamentar. Un deputat ușor penibil, care se ocupă de cultură, dar care participă la ședințele CNAIR și apoi se laudă pe Facebook câte drumuri va face el în Moldova. Înclin să cred că dl Drulă are și el rețineri când îl vede pe colegul care umfla baloane prin Norvegia cum se umflă acum în fotografii”, spune Razvan Cuc.

Una dintre pozele cu care Bulai a reusit sa starneasca o avalansa de critici pe internent, este facuta in biroul ministrului Drulă si îi infatiseaza pe cei doi cum arata cu degetul spre harta Romaniei, ca si cum singura lor preocupare ar fi infrastructura rutiera. Poza tradeaza insa, o regie ieftina.

In urma cu 12 ani, actualul deputat Bulai apela la o formula de cersetorie ceva mai elevata, imitand diferite personalitati pe strazile din Norvegia si primind in schimb bani de la parintii copiilor care se amuzau.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.