Răzvan Cuc, candidatul pentru primărie al Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU: „Domnul Mugurel Cozmanciuc e interesat doar de afacerile familiei sale. Nu a făcut nimic pentru nemțeni!”

„Observ tot felul de atacuri în această campanie din partea unora care nu au făcut nimic pentru nemțeni. După ce au blocat luni de zile DN 15, Bicaz-Poiana Largului, după ce nu au adus un leu la Primăria Piatra-Neamț sau în județ, acum s-au gândit să facă plângeri penale împotriva celor care au făcut proiecte în Neamț. Sunt mânați de interese electorale, dar oamenii trebuie să știe că dacă nu au făcut nimic pentru județ sau oraș, pentru familiile lor au făcut tot ce trebuie ca să le fie bine”, a declarat Răzvan Cuc, in replica la atacurile liberalilor la adresa PSD, din ultimul timp.

„Dl Mugurel Cozmanciuc e șeful liberalilor nemțeni de câțiva ani, dar nu are nicio legătură cu județul Neamț. Nu are nicio proprietate trecută în declarația de avere, nicio afacere aici. Dar a avut grijă să-și susțină soția, care are studii de zootehnie, e specializată în creșterea peștilor de acvariu, să obțină posturi calde la Ministerul Transporturilor, la Consiliul Superior al Magistraturii la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în informatică, iar acum este director de cabinet al secretarului de stat Gelu Puiu, de la Ministerul Mediului. Liberal, desigur”, a mai spus Răzvan Cuc.

Secretarul de stat Gelu Puiu este fost șef de Ocol Silvic din județul Suceava, iar presa a relatat de-a lungul timpului Mai multe controale ale Romsilva au găsit o serie de nereguli în activitatea sa. El a fost în centrul a nenumărate scandaluri ce au vizat tăierile ilegale. În controale succesive făcute în aria sa de raspundere, inspectorii au găsit nu mai puțin de 19 nereguli, toate trecute în documentele de anchetă, relateaza presa locala.

„Dacă dl Mugurel pare un om sărac, soția lui, conform declarației de avere, e foarte bogată și și-a împrumutat cu bani rudele. I-a dat 89.000 de euro cumnatului său, fratele soțului, Ciprian Ilie Cozmanciuc. I-a împrumutat soacrei, Oltea Cozmanciuc, 7000 de euro. Și a mai dat și altora împrumuturi în valoare de 18.385 de euro. Mă întreb, dacă lucrează la stat, de unde atâta generozitate”, a mai adăugat Răzvan Cuc, care comenteaza si faptul ca presa din Iasi mai arata ca fratele deputatului Cozmanciuc, Ciprian Ilie Cozmanciuc, este acționar în 3 firme din Iași: Artehnis SRL, Artehnis Ecoline SRL și Artehnis Structural Design SRL, iar în perioada 2016-2019, prima firmă, cu doar 5 angajați, a câștigat din contracte cu statul nu mai puțin de 2.174.042 lei din. „Am primit și eu astfel de informații, am văzut și multe articole în presă, iar din punctul meu de vedere toate acestea arată un singur lucru: dl Mugurel este un demagog, este interesat doar de bunăstarea familiei sale. Nu a făcut nimic pentru Piatra-Neamț sau pentru județul Neamț și sunt sigur că nici nu va face”, a mai spus Răzvan Cuc.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.