Deputatul PSD de Neamt, Razvan Cuc, a atras atentia ieri intr-o conferinta de presa, ca desi nici nu a fost inca instalata, noua conducere a primariei Piatra Neamt a inceput deja sa imparta bugetul orasului, pe criterii nu tocmai oneste. ”Vom sprijini (n.red. consilierii locali PSD) toate proiectele municipiului Piatra Neamt, toate proiectele care vizeaza dezvoltarea municipiului Piatra Neamt, dar pe de alta parte, sa stiti ca nu vom ezita sa sanctionam derapajele. Si aici nu vorbesc despre derapajele tanarului primar, ci de derapajele celor din jurul tanarului primar, care acum vad ca nici bine nu s-a inscaunat pe functie si deja au inceput sa-si imparta bugetul primariei pentru diverse sinecuri si recompense pe care le au de platit din perioada campaniei electorale. Aici nu vom fi frati cand vine vorba de chletuirea banului public in mod nesabuit”, a declarat Razvan Cuc, fost candidat PSD la Primaria Piatra Neamt, clasat pe locul 3 in preferintele electoratului.

Razvan Cuc lasa astfel sa se inteleaga ca Andrei Carabelea ar fi coordonat de grupuri de interese, informatie care circula de mai mult timp pe surse. Carabelea este nepotul fostului primar Ghoerghe Stefan ”Pinalti”, acesta fiind de fapt personajul cheie care l-a impus pe Carabelea candidat PNL la primaria Piatra Neamt, iar in mediile politice se vorbeste ca ”gruparile Pinalti” din oras, au inceput deja sa-si frece palmele, asteptand contracte din bani publici cu dedicatie, dupa ce au stat ani de zile pe tușă. Se are in vedere inclusiv capusarea societatilor primariei dupa ce la conducerea acestora vor ajunge oameni agreati de vechea garda, vizata fiind in special Publiserv (societate care de doi ani este pe profit), pentru care se are in vedere dublarea bugetului, astfel incat sa se poata da lucrari firmelor controlate de grupurile de interese amintite.

Un alt punct de mare interes pentru ”oamenii de afaceri” din Piatra Neamt, sunt lucrarile care urmeaza sa inceapa la proiectele pe fonduri europene, implementate de fostul primar Chitic.

Declaratiile complete ale lui Razvan Cuc pe acest subiect, in materialul video de mai jos, de la minutul 15:

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/2869319260058402/

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.