În contextul conflictului care mocnește în PSD Neamț, senatorul Răzvan Cuc transmite un mesaj de susținere totală și necondiționată pentru președintele Daniel Harpa. ”Încep prin a preciza că îl susțin întru-totul pe Daniel Harpa!
Nu cred în bârfe și îmi displac jocurile de interese. Politica presupune muncă, asumare și curaj. Exact așa cum spune președintele PSD Neamț!
Când am candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț am știut că va fi o bătălie dificilă. Am găsit o organizație municipală nepregătită pentru o astfel de confruntare. Am muncit, împreună cu toți colegii mei, am făcut o echipă competitivă și am scos un scor bun.
Dar să fie foarte clar pentru toată lumea: eu am candidat, nu a candidat nimeni în locul meu. Asumarea unei candidaturi exact asta înseamnă: să candidezi, nu să vorbești fără să știi ce înseamnă asta! Nu să speculezi de pe margine și să te strecori pe o listă.
Ne așteaptă un an electoral greu. Trebuie să ne pregătim serios să câștigam toate alegerile.
Am ales un președinte la PSD Neamț și am convenit cu toții să îl urmăm și să muncim, asumat, pentru câștigarea alegerilor. Asta înseamnă politică! Intrigile nu au loc aici. Ne batem, politic, pentru a-i învinge pe adversarii politici. Avem nevoie de candidați solizi și care să poată face față tuturor provocărilor.
Orice alt scenariu mi se pare infantil. Iar PSD Neamț are forța, înțelepciunea și oamenii să câștige toate alegerile care ne așteaptă!”, transmite senatorul PSD de Neamț.
I.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.