Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra Neamt-Bacau se afla in procedura de licitatie publica. ”Nemtenii trebuie sa stie ca activitatea mea ca ministru al transporturilor, se indreapta si catre zona Moldovei. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat in licitatie publica Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru construirea drumului expres Piatra Neamt- Bacau, cu o lungime de 61 de km. Contractul prevede elaborarea studiului in valoare de 13 milioane de lei fara TVA, intr-o perioada de 14 luni”, anunta ministrul Razvan Cuc, devenit recent membru PSD Neamt.

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt anuntase in luna februarie ca in bugetul Guvernului pentru anul 2019, sunt prevazuti bani pentru proiectarea drumului expres. El spune ca scoaterea la licitatie a contractului pentru studiul de fezabilitate este un mare pas inainte. ”Cele mai mari așteptări ale românilor sunt legate de infrastructură.

Presiunea pe ministrul Transporturilor este uriașă. De aceea, sunt mulțumit că ministrul Răzvan Cuc este atent la zona Moldovei și acționează deja!

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru construirea drumului expres Bacău-Piatra Neamț a fost scos la licitație, ceea ce înseamnă un mare pas înainte. 
Acest contract prevede elaborarea studiului la o valoare estimată de peste 13 milioane de lei fără TVA, într-o perioadă de 14 luni.
Nu cred că este nevoie să mai spun ce înseamnă această investiție pentru noi! Mă bucur să văd că toate proiectele ce păreau de nerealizat, se fac!

L-am susținut pe Răzvan Cuc și îl voi susține în continuare”, a declarat Ionel Arsene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.