Deputatul Răzvan Cuc, candidatul PSD la primaria Piatra Neamt, vrea sa opreasca migratia tinerilor din oras, cu ajutorul a trei proiecte pe care vrea sa le implementeze daca va fi ales primar.
 Razvan Cuc: ”Un oraș fără tineri este un oraș fără viitor. În ultimii ani, tinerii au părăsit Piatra-Neamț pentru că administrațiile liberale nu le-au oferit niciun motiv să rămână.
 Sunt trei direcții fundamentale de care mă voi ocupa pentru a-i face pe tineri să nu mai plece din oraș:
1. Tinerii au nevoie de locuri de muncă sigure și plătite bine. Cele patru proiecte pe care le am pentru Piatra-Neamț (Drumul Expres, Centura, Baza de tratament de pe Cozla și Parcul industrial) vor genera locuri de muncă pe termen lung. Tinerii își vor putea face planuri de carieră și de viață. Aici, acasă.
2. Tinerii au nevoie de o administrație care să nu-i ignore. În mandatul meu, tinerii vor avea în Primărie un partener direct. Vom face spații multifuncționale pentru sport în fiecare cartier; vom avea un oraș sigur, cu dispecerat modern al Poliției Locale, fără infracțiuni și fără droguri; vom construi blocuri de locuințe prin ANL, creșe și grădinițe pentru tinerele familii. Voi susține proiectele tinerilor și ONG-urile dedicate lor. Voi colabora cu Consiliul Județean la proiectul președintelui Ionel Arsene pentru tinerii din diaspora: cei care vin acasă vor primi un teren pentru a-și construi un cămin.
3. Tinerii vor și trebuie să se bucure de viață! Au nevoie de evenimente care să-i aducă împreună. Vreau să fac din Piatra-Neamț un oraș viu! Să avem târguri, festivaluri, concerte, competiții sportive. Evenimentele aduc bucurie, pun orașul pe harta țării și generează profit pentru comunitate.
 Am fost printre cei mai tineri miniștri din Guvernul României. Sunt un om de acțiune: vreau și pot să fac din Piatra-Neamț un oraș în care orice tânăr vrea să trăiască! Am echipă și sunt pregătit. Dar am nevoie de votul vostru, pe 27 septembrie!”, spune Razvan Cuc.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.