Comunicat de presa, Pro Romania Piatra Neamt:

”(…) Cei doi, Ciprian Ciuhat și Alexandru Topor, care acum zâmbesc perfid din mijlocul PSD-iștilor, s-au înscris în PRO România la pachet și au plecat la pachet.

Domnul Ciprian Ciuhat și-a dat demisia din PRO România pe data de 31 iulie 2020, invocând absența sa de pe lista de candidați la Consiliul Local. Nu a înțeles că un loc pe această listă se obține doar prin demonstrarea capacităților profesionale și nu a celor financiare.

Tânărul Alex Topor a devenit victima acestui joc perfid între Ciprian Ciuhat și PSD Piatra Neamț.

E păcat că un tânăr precum Alex Topor, manipulat, va sfârși politic, ca un bun de unică folosință, doar pentru că și-a ales un anturaj prost, într-o conjunctură marca Răzvan Cuc, ministrul cu zero km de autostradă, autointitulat deputat de Neamț deși este deputat de Giurgiu, acolo de unde a fost alungat.

Dar cum lipsa de caracter și interesul personal imediat de parvenire reprezintă o modă promovată de PSD, nu ne rămâne decât să le urăm succes celor care au plecat acolo unde le este locul. Salutăm opțiunea lor (…)”, se arata intr-un comunicat semnat de coordonatorul Pro Romania Piatra Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.