8 kilograme de marijuana cultivată pe un teren din Piatra Neamt, au fost găsite la uscat intr-o casă din comuna Dobreni, situata la intrarea dinspre Piatra Neamt. 3 tineri cu varste intre 18 si 20 de ani, au fost retinuti.

Comunicat IPJ Neamt: La data de 28 octombrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au ridicat, în vederea indisponibilizării, în urma a 3 percheziții domiciliare, 8 kilograme de cannabis. Trei persoane a fost reținute, pentru 24 de ore.

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat, în județul Neamț, pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, din Piatra Neamț, ar fi înființat o cultură de cannabis „outdoor”, pe un teren viran din Piatra Neamț, cultură care ar fi fost recoltată în cursul lunii octombrie și depozitată într-un imobil, din localitatea Dobreni, cu scopul de a fi comercializată, în județele Neamț și Cluj, către diverși consumatori.

Astfel, în urma a 3 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 8 kilograme de cannabis, mai multe dispozitive și obiecte folosite la înființarea și dezvoltarea culturii de cannabis, precum și trei telefoane mobile.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de acestea, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și deținere, fără drept, de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.