Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun, este de departe campionul județului Neamț, la traseism politic. Acesta a stabilit un adevărat record, după ce a schimbat partidul de 9 ori în aproximativ 27 de ani. În ultimii 3 ani și jumătate, Rotaru a schimbat partidul de 3 ori: PSD, PNL și acum din nou la PSD. În cariera sa politică, traseul lui Ion Rotaru a fost: PDAR, PD, PDSR, PDL, PRM, UNPR, PSD, PNL, PSD.

Înainte să treacă din nou la PSD, liberalii au anunțat într-un comunicat de presă, că nu-l mai vor pe Ion Rotaru drept candidat la primăria Alexandru cel Bun. Imediat după anunțul liberalilor, PSD Neamț a transmis că l-a reprimit pe Rotaru în partid.

Comunicatul PNL Neamț:

PNL Neamț a ales să renunțe la candidatura lui Ion Rotaru, pentru un nou mandat în comuna Alexandru cel Bun

Am ales să facem acest lucru deoarece, în ciuda faptului că în acest mandat domnul primar a beneficiat de două proiecte eminamente liberale, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, domnia sa nu a reușit nici până în momentul de față sa implementeze aceste proiecte. Lucru care a stârnit, pe bună dreptate, o nemulțumire în rândul cetățenilor din localitatea Alexandru cel Bun.

Noi considerăm că a venit timpul să mergem mai departe cu un alt primar, care să înțeleagă că pentru dezvoltarea unei comunități nu e destul doar să primești finanțare de la guvern pentru proiecte, cum sunt cele amintite mai sus, ci trebuie să ai determinarea necesară să le și implementezi

Este clar că la Alexandru cel Bun este nevoie de un suflu nou, care să ridice ștafeta și să continue modernizarea comunei într-un ritm mai alert.

PNL Neamț are oameni de calitate, cu experiență în administrația publică, oameni cu viziune și determinare, care pot oricând să administreze o comună sau un oraș.

Prin urmare, vom anunța, în scurt timp, care este candidatul PNL la Alexandru cel Bun.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.