La doar cateva zile de la reconfirmarea pe postul de director al Casei Corpului Didactic Neamţ, profesoara Lacramioara Secara a fost inlocuita din funcţie. Prin Ordin al ministrului Educaţiei Naţionale postul a fost atribuit, in urma cu doua zile, profesoarei Florentina Moise Vasiliu.

Viorel Stan – Inspector Scolar General ISJ Neamt
“Astazi am mers la sediul Casei Corpului Didactic Neamţ, unde in cadrul unui ceremonial am pus in aplicare Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale privind incetarea detaşarii doamnei profesoare Lacramioara Secara şi numirea doamnei profesoare Florentina Moise Vasiliu, in interesul invaţamantului, pentru un nou suflu al activitaţii de formare a cadrelor didactice”
Propunerea UNPR pentru numirea profesoarei Vasiliu pe post a fost facuta inainte de inceperea anului şcolar, insa, iata, abia acum a avut ecou.
Florentina Moise Vasiliu este profesor pentru invaţamantul preşcolar in cadrul Şcolii “Elena Cuza”, la Gradiniţa “Veronica Filip” din Piatra Neamţ. Este absolventa a Facultaţii de Psihologie. Are experienţa profesionala de 17 ani, iar in plan administrativ a fost apreciata ca bun organizator in timpul mandatului de director al Gradiniţei cu Program Prelungit Savineşti. Profesoara Florentina Moise Vasiliu s-a remarcat in ultimii ani şi prin activitatea politica, fiind in prezent la conducera Organizaţei de Femei a UNPR Neamţ.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.