Regenerarea urbană a albiei râului Cuejdi, unul dintre proiectele ambițioase alui candidatului PSD la primăria Piatra- Neamț

Zona râului Cuejdi va fi transformată radical. Este unul din obiectivele asumate de candidatul PSD la primăria municipiului Piatra-Neamț. Adrian Niță vrea să realizeze o platformă verde peste albia râului și să amenajeze un parc urban.

Albia râului Cuejdi va fi complet revitalizată. E nevoie de copaci și de aer curat în Piatra-Neamț, așa că vor fi create spații verzi și de recreere pentru locuitori. Vor fi implemente soluții ecologice în designul și gestionarea parcului, inclusiv sisteme de colectare a apei pluviale și zone verzi extinse pentru a îmbunătăți calitatea aerului. De asemenea, va exista o zonă de relaxare cu terenuri de sport, spații de promenadă, dar și zone comerciale, precum cafenele și terase.

Peste albia râului Cuejdi se va construi un coridor verde care să conecteze diferite părți ale orașului, să promoveze biodiversitatea și să ofere locuitorilor și turiștilor un spațiu de relaxare și activități diverse.

“Realizarea unui parc urban modern peste albia râului Cuejdi va crește fluxul de turiști din regiune și va promova Piatra-Neamț ca o destinație de weekend, dar și ca o destinație pentru evenimente culturale și sportive, ceea ce va stimula activitatea economică. Spațiile de recreere vor deveni locuri de întâlnire pentru diverse grupuri sociale, îmbunătățind coeziunea comunității. Combatem poluarea, construim un habitat urban sănătos, iar în acest fel Piatra Neamț se transformă într-un exemplu de bună practică în urbanismul modern și sustenabil,” a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Regenerarea totală a psd-ului când va fi?????
    Cu așa candidați, așa rezultate o să aveți……
    Să vedem mâine ce abureli ne mai vinde……..
    Ha…… HA…… HA…… BLEHHHHHHHH……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.