Regretatul Ioan Onisei, a primit ieri in sedinta de Consiliu Local, titlul de Cetatean de Onoare al orasului Piatra Neamt. ”În cadrul ședinței de Consiliu Local, am înmânat diploma de Cetățean de Onoare pentru Ioan Onisei soției acestuia și nepotului său. A fost un moment cu adevărat emoționant pentru toată lumea.
O comunitate e precum o familie: atunci când pierdem pe cineva drag, din familia noastră, ne dăm seama și apreciem mai mult meritele sale și impactul pe care l-a avut în viața noastră. Domnul Ioan Onisei s-a remarcat prin activitatea sa administrativă, politică și culturală atât la conducerea Consiliului Județean Neamț, cât și atunci când a fost departe de orașul natal. Indiferent unde s-a aflat, și-a reprezentat la nivel înalt comunitatea și a fost mereu apreciat pentru munca sa.
Mă bucur că astăzi familia domnului Ioan Onisei a putut fi prezentă pentru a primi diploma de Cetățean de Onoare, un semn al recunoașterii și aprecierii pentru întreaga sa activitate în slujba comunității”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.