Pensionarii nemteni se pregatesc pentru cea de-a saisprezecea serie de tratament balnear pe anul 2014, pentru care Casa Judeteana de Pensii Neamt a alocat 195 bilete de tratament balnear. Pensionarii care doresc sa-si trateze afectiunile de care sufera, pot opta pentru una din urmatoarele statiuni: Buzias (Timis), Covasna,  Caciulata, Olanesti, Slanic Moldova, Sovata, Tg. Ocna, 1 Mai (Oradea), Felix, Amara (Ialomita),  Baltatesti, Lacu Sarat,  Vatra Dornei, Herculane, Nicolina (Iasi), Sangeorz Bai (Bistrita-Nasaud), Sarata Monteoru (Buzau), Eforie Nord, si Mangalia.

Intrarea in statiune se va face in intervalul 12 -15 octombrie, biletele fiind alocate automat, prin aplicatie informatica. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, cererile trebuind depuse cu cel putin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicita biletul.

In situatia neridicarii biletului repartizat, care devine disponibil cu 7 zile inainte de inceperea seriei, beneficiarul are posibilitatea de a obtine un alt bilet de tratament balnear doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectiva sau, dupa caz, la cerere, pentru o alta serie.

In vederea ridicarii biletului de tratament repartizat, pensionarii trebuie sa prezinte un bilet de trimitere (in copie, dar cu prezentarea originalului) eliberat de  medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru primele cincisprezece serii de tratament balnear ale anului 2014, Casa Judeteana de Pensii Neamt a valorificat un numar de 4130 bilete de tratament, fiind inregistrate 8129 cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear. Zilele de intrare in statiune pentru cea de-a saptesprezecea serie de tratament sunt 28 – 31 octombrie, cei interesati putand vizualiza alocarea biletelor pe pagina de internet a institutiei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.