Doi barbati cu varste de 28 si 33 de ani au fost retinuti miercuri la Roznov. Acestia sunt suspectati de comiterea a mai multor infractiuni, la care au participat impreuna, informeaza IPJ Neamt:

”În ziua de 13 decembrie a.c., ora 13.20, lurători din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat doi bărbați cu vârste de 28, respectiv 33 ani, ambii din Roznov care sunt suspectați că au comis mai multe infracțiuni după cum urmează:

Loading...

În luna decembrie 2016, suspectul de 28 ani a fost reclamat că a întreținut acte sexuale cu o minoră de 14 ani, pe care a agresat-o fizic în luna mai 2017 și a amenințat-o cu acte de violență în luna septembrie a.c.

Același bărbat este suspect de conducerea unui autovehicul pe DN 15, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit faptul că suspectul a agresat fizic și amenințat alte trei persoane. Bărbatul de 33 ani este suspect că a fost în autovehiculul condus de suspectul de 28 ani și a refuzat să dea declarații cu privire la unele fapte despre care avea cunoștință, favorizându-l astfel pe acesta din urmă.

Ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.