Un tanar de 21 de ani a fost retinut ieri de politistii din Piatra- Neamt. Acesta este suspect de comiterea unei talharii dar si de comiterea unui furt dintr-o patiserie de unde a sustras banii aflati in casa de marcat, informeaza IPJ Neamt:

Ieri, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei mun. Piatra Neamţ, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului, au depistat un tânăr de 21 de ani, din Piatra Neamț bănuit de comiterea mai multor infracţiuni. Astfel, în urma cercetărilor desfăşurate de către organele de poliţie, s-a stabilit faptul că la data de 18.11.2017, tânărul ar fi deposedat persoana vătămată de o geantă în care se aflau documente personale precum şi alte bunuri, prin exercitarea de violenţe.

Totodată polițiștii au probat faptul că, la data de 25.11.2017, aceeași persoană ar fi pătruns în interiorul unei patiserii din Piatra Neamţ, de unde ar fi sustras 1400 de lei, care se aflau în casa de marcat. Persoana a fost preluată la sediul poliției, iar după finalizarea cercetărilor a fost reţinută de polițiști, pentru o durată de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă. Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin comiterea celor două infracţiuni se ridică la suma de aproximativ 2000 lei, din care a fost recuperat circa 30%.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.