La data de 9 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul în cauză, din Oniceni, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sa, de 40 de ani. De asemenea, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență atât pe aceasta cât și pe copii săi.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

La data de 10 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.