Un bărbat de 48 de ani din Moldoveni a fost introdus în arestul I.P.J Neamț după ce a lovit un șofer de autobuz, un bărbat de 37 de ani care oprise în stație, în zona mâinii cu un obiect din lemn în data de 10 iulie. Conform I.P.J. Neamț, bărbatul bănuit penru infracțiunea de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice a fost arestat preventiv pentru 30 de zile:

„Un bărbat, din Moldoveni, a fost introdus de polițiști în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Neamț.

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au identificat și reținut un bărbat, de 48 de ani, din Moldoveni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit că la data de 10 iulie a.c.,  șoferul unui mijloc de transport în comun, un localnic de 37 de ani, care oprise într-o stație de autobuz, din Moldoveni, ar fi fost lovit, în zona mâinii, cu un obiect din lemn, de bărbatul de 48 de ani. Victima a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 45 de zile de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Neamț.

În cursul aceleiași zile, bărbatul, din Moldoveni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost reintrodus de polițiști în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Neamț.”

Andreea LARGER (sursa: I.P.J.NEAMȚ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.