”Revolutia fiscala” a PSD de la inceputul anului 2018, denumita si ”o nebunie pe care nu a inteles-o nimeni”, lasa Primaria Piatra- Neamt fara aproape 7 milioane de lei, adica 70 de miliarde de lei vechi.

Promisiunile ca banii pierduti de primarii prin micsorarea unor impozite, vor fi recuperati la rectificarea bugetara, s-a dovedit a fi o minciuna, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, Dragos Chitic, primarul orasului Piatra- Neamt. ”Ceea ce spuneam despre actuala guvernare se confirma. Marea rectificare bugetara care trebuia sa asigure primariilor din intreaga tara resursele financiare necesare pentru a functiona corespunzator, dupa ce ca s-a facut foarte tarziu s-a mai facut si intr-un mod total nemultumitor.

Promisiunea guvernului de a acoperi integral sumele pierdute de primarii prin modificarea codului fiscal au fost de fapt niste minciuni. Municipiului Piatra Neamt i-au fost luati prin asa zisa ,, revolutie fiscala” 10.000.000 de lei si i-au fost dati doar 3.166.000 lei, cu alte cuvinte, actualii guvernanti au lasat in acest an Primaria Piatra Neamt mai saraca cu aproape 7 milioane de lei. Este o suma importanta si din pacate asa cum am mai spus de pierdut au oamenii.Mai mult decat atat nu stiu daca toata lumea a sesizat ,, smecheria guvernamentala” , acesti bani sunt estimati a se incasa pana la sfarsitul anului , nu ne intra acum in buget si este posibil sa fie de fapt mai putini sau chiar deloc”, a spus Dragos Chitic.

El a mai precizat ca sumele pierdute prin ”revolutia fiscala” sunt echivalentul bugetului pentru repararea strazilor sau pentru salurizarea orasului Piatra- Neamt.

Asa-zisa ”Revolutie fiscala” implementata de Guvernul Tudose la 1 ianuarie 2018, a fost o masura vehement criticata de specialisti din toate domeniile, care avertizau ca modificarile aduse atunci Codului Fiscal vor avea doar efecte negative.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bine ca se lefaie CJ-ul in bani, Troleibuzul, cat si alte societati suveica in sifonarea banilor publici1 Daca primarul era psd, ploua cu baloti de lovele, asa, seceta totala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.