Rocom Central a cam dat-o-n bara cu administrarea strandului din Piatra- Neamt. Cel putin asta reiese din declaratia facuta ieri de primarul Dragos Chitic intr-o conferinta de presa sustinuta la primarie. La intrebarea daca este multumit de modul in care a fost administrat strandul, acesta a raspuns cu un categoric ”NU”.

Chitic a spus ca saptamana viitoare va merge in strand cu o delegatie de la primarie unde impreuna cu administratorul (Rocom Central) va evalua modul in care obiectivul a fost administrat. ”Societatea (n.n. Rocom Central) a transmis un raport asa cum este obligata prin HCL sa faca. Saptamana viitoare voi fi prezent in strand imreuna cu administratorul pentru a discuta concret cum facem pentru ca anul viitor strandul sa se prezinte mai bine”, declarat Dragos Chitic.

Potrivit unor surse din primarie, inca din timpul verii s-a luat in calcul rezilierea contractului pentru administrarea strandului. Rocom Central este societatea care detine si Hotelul Central din Piatra- Neamt si se pare ca are probleme financiare incepand de la sfarsitul anului trecut cand a trecut la concedieri si la reduceri de salarii in randurile personalului hotelului.

Rocom Central adminstreaza de doi ani strandul din Piatra- Neamt, insa se pare ca nu a facut-o prea bine, investitiile lipsind cu desavarsire, administratorii preferand sa exploateze ceea ce deja exista pentru a-si creste profiturile. Aceasta strategie s-a dovedit a fi una paguboasa pentru pietreni, calitatea serviciilor fiind afectata grav.

Catalin Roca, unul dintre administratorii Rocom Central a refuzat sa comenteze declaratiile primarului Chitic.

P.S. Mai exista si zvonul potrivit caruia intre patronii Rocom Central si Gheorghe Stefan (Pinalti) ar exista niste tensiuni, iar acesta din urma prin influenta mare pe care inca o are in mediul politic si de afaceri ar urmari mazilirea lor financiara.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.