Acuzatii socante la adresa unui roman din Italia. A fost arestat sub acuzatia ca planuia sa comita un atac cu bomba la sediul unei companii, impreuna cu un albanez. Autoritatile au gasit in masina lor un dispozitiv exploziv artizanal. Motivul pentru care cei doi voiau sa arunce in aer sediul firmei este insa necunoscut.

Romanul in varsta de 28 de ani a fost oprit pe o autostrada din sudul Italiei. El a fost arestat, alaturi de un albanez, dupa ce autoritatile au descoperit in masina lor un dispozitiv exploziv artizanal. Potrivit presei italiene, aveau asupra lor un kilogram de TNT, dar si un detonator.

Potrivit autoritatilor, cei doi planuiau sa comita un atac cu bomba la sediul unei companii de import-export din regiunea Puglia. Acestia ar fi vrut insa sa plaseze dispozitivul exploziv la o statie de alimentare cu carburanti, aflata in apropierea companiei vizate, pentru ca explozia sa fie una mai mare. Politistii au mai retinut alti doi cetateni albanezi, care sunt acuzati de complicitate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.