Organizația de femei din municipiul Roman începe să prindă contur! Venirea primăverii și apropierea zilei de 8 martie au fost un bun prilej pentru mai multe dintre doamnele și domnișoarele din Roman de a se întâlni într-un cadru deosebit, de sărbătoare, onorând astfel invitația președintelui Dan Manoliu și a prim-vicepreședintelui Alexandru Rotaru, lideri ai organizației PSD municipale.

La întrunirea ce avea să fie una de suflet a participat și senatorul Emilia Arcan, președinta femeilor social-democrate din județ. Cei doi parlamentari – senatorul Dan Manoliu și deputatul Alexandru Rotaru – au oferit mici surprize sărbătoritelor acestei luni și împreună au petrecut o după-amiază deosebită.

Tot timpul am spus că femeia trebuie să fie sărbătorită mereu, dar parcă niciodată nu e ca de 8 martie! E împământenită această sărbătoare, e un farmec anume care se simte în această perioadă și cred că orice întâlnire, orice eveniment care are loc de 8 martie are o încărcătură specială! Și noi, femeile, altfel ne simțim în aceste zile speciale! Se vorbește despre noi, despre importanța femeii pe pământ în toată lumea!

Astăzi, după cele câteva ore petrecute alături de colegele din Roman, trăiesc o mare bucurie! Sunt convinsă că se va închega o organizație frumoasă și în acest oraș, așa cum era odată. Îi mulțumesc Cristinei Flenchea presedinte interimar al OFSD Roman, pentru implicarea de care dă dovadă, pentru munca depusă ca să pună bazele unei organizații puternice, pentru că munca politică se face doar în echiă și cu oameni onești mereu aproape. Sunt convinsă că pașii mici făcuți până acum sunt pași siguri și încetul cu încetul vom avea și în acest oraș minunat foarte multe colege cu care să facem echipă la nivel de organizație“, a declarat senatorul Emilia Arcan, președinta OFSD Neamț.

tvmneamt.ro

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.