Prefectura Neamt a anuntat ca se va deschide un punct de lucru Permise si Inmatriculari, in orasul Roman. Infiintarea punctului de lucru a fost aprobata prin ordin al ministrului Vela.

Comunicat de presa, Prefectura Neamt: Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a realizat la începutul anului 2020 demersuri către Ministerul Afacerilor Interne privind deschiderea unui punct de lucru pentru eliberarea permiselor în Municipiul Roman.

După mai multe solicitări în acest sens din partea unităților administrativ teritoriale din zonă, prefectul a transmis către Ministerul Afacerilor Interne informațiile argumentate care au stat la baza acestei solicitări și ne referim aici la: numărul cetățenilor – potențiali beneficiari, distanța în kilometri față de municipiul reședință de județ, comparativ cu numărul de kilometri față de municipiul Roman, precum și numărul autoturismelor de pe raza teritorială a unitaților administrativ teritoriale din proximitatea municipiului Roman.

George Lazăr: “Am avut în acest demers susținerea și implicarea proactivă a parlamentarilor de Neamț, Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Dan Leoreanu și Eugen Țapu Nazare, care au depus diligențele necesare atât în comisiile de specialitate, cât și prin discuțiile și memoriile susținute față de domnul Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne.„

Ministerul Afacerilor Interne a emis în data de 16 septembrie 2020 Ordinul 139, privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor care prevede locațiile în care vor fi organizate activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare.

Am fost astăzi la Roman, alături de domnul Paul Tablan, Șeful Inspectoratului de Poliție al județului Neamț, și de Lucian Rusu, șef Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț pentru a vedea și stabili biroul pentru acest punct de lucru. Acesta va fi în incinta sediului Poliţiei Municipiului Roman, parter, unde s-a desfășurat activitatea de eliberare cazier judiciar. În ceea ce privește programul cu publicul acesta va fi deschis marți și joi. Pe acestă cale, țin să îi mulțumim, domnului ministru Marcel Vela, și apreciem astfel implicarea dumnealui în slujba cetățenilor, oferind în acest mod un acces mai facil pentru aproximativ 150 de mii de oameni la serviciul public de înmatriculare a vehiculelor. Este un moment așteptat de mulți ani și astfel reușim să debirocratizăm instituțiile statului și să venim în spijinul cetățenilor

Guvernul României și Premierul Ludovic Orban au o abordare permanentă și activă în rezolvarea eficientă a problemelor cetățenilor, mai ales când vorbim de serviciile pe care instituțiile statului le realizează.”, a declarat Prefectul județului Neamț, domnul George Lazăr”

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.