Lupta din aceste zile pentru putere in PSD, este de fapt lupta unor clanuri asa-zis politice, dar cu evidente apucaturi interlope, pentru a imparti Romania. Cel putin asta rezulta din informatiile furnizate seara trecuta (19 septembrie) in emisiunea ”Jocuri de putere” de pe RealitateaTV. Se negociaza la sange si sunt aruncate in joc sume ametitoare, nu pentru pensii, salarii, asistenta sociala, drumuri sau autostrazi, ci pentru ca fiecare dintre cei implicati in lupta pentru putere, sa puna mana pe cate ceva din Romania.

Vestea.net publică mai multe astfel de informatii preluate de pe postul TV amintit: „Arsene: Economia să rămână la prostul meu” – această frază, publicată pe burtiera de la Realitatea TV în cadrul emisiunii de miercuri seara (19 septembrie 2018) a făcut parte dintr-o serie de vreo 15 titluri care trimiteau la negocierile făcute de Liviu Dragnea pentru a-și prezerva puterea în fruntea PSD. Unii ar putea spune că acesta e prețul primit de Ionel Arsene (șef PSD Neamț, președinte CJ Neamț) pentru mesajul pro-Dragnea dat cu câteva ore mai înainte, mesaj în care îi înfiera pe opozanții care au semnat sau se ralizază scrisorii făcută ieri publică.

Aceleași informații publicate de Realitatea TV arată cum alți lideri au cerut alte ministere, sau agenții, sau Compania de Drumuri Naționale (evident, pe care să le conducă prin oameni de încredere), locuri eligibile pe listele pentru alegerile europarlamentare. Mai mult, postul tv respectiv a făcut și afirmația că fiecare vot din CEx pro-Dragnea va fi răsplătit cu un milion de euro.

Mai jos, mai întâi, unul din momentele în care pe ecranul tv a apărut titlul referitor la Arsene (cu precizarea că, evident, prostul de care se vorbește nu poate fi decât Dănuț Andrușcă, pentru că verbul este „să rămână”, titreaza vestea.net

Trebuie spus ca Arsene este si in aceste zile la Bucuresti unde incearca sa se implice in acest razboi, in asa fel, incat tabara Dragnea, al carui protejat este, sa ramana la putere. Din informatii care circula de mai mult timp pe surse, PSD-istii din Neamt nu sunt deloc in asentimentul sefului lor caruia i se reproseaza exact ce i se reproseaza si lui Dragnea de catre puciștii din PSD: atitudine aroganta, mod despotic de a conduce organizatia, neimplicarea in problemele judetului si ale organizatiei, numiri pe functii fara sa se consulte cu CEX-ul local, ignorarea problemelor primarilor (Arsene ajunge foarte rar in judet, fiind mai mult la Bucuresti), protejarea unor anumite firme de constructii la care ajung aproape toate contractele din bani publici, obligarea parlamentarilor si membrilor organizatiei sa nu iasa in spatiul public fara aprobare si sa faca chete pentru trompetele din presa.

Apucaturile totalitariste nu se manifesta doar in cadrul partidului, ci merg mult mai departe, pana la presa incomoda. Ca si la nivel national unde se incearca sufocarea si chiar inchiderea RealitateaTV si la varful judetului Neamt exista un plan de reducere la tacere a 4 publicatii care nu pupa condurii lui Arsene, plan dezvaluit de TvmNeamt: PLAN ODIOS ȘI PENAL LA VÂRFUL JUDEȚULUI NEAMȚ, PENTRU SUPRIMAREA PRESEI INDEPENDENTE. Tot noi am dezvaluit in urma cu o luna si cum s-a incercat sa se aplice o corectie fizica unui jurnalist nemtean: RĂZBUNARE MAFIOTĂ LA NIVEL ÎNALT. CUM PLĂNUIA ARSENE SĂ-I FACĂ FELUL UNUI JURNALIST INCOMOD

Ionut CORFU (sursa foto: vestea.net)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.