Elevii Școlii din Brusturi, judetul Neamt, vor reprezenta România la Competiția Internațională a Tinerilor Pompieri, în perioada 09 – 16 iulie, la Villach – Austria.

Echipajul de băieţi al Şcolii ”Ieremia Irimescu” Brusturi a câştigat finala naţională iar echipajul de fete al aceleiaşi şcoli s-a clasat pe poziţia a doua, fiind devansat de cel din Satu Mare. Pentru prima dată în competiţia internaţională, în finală a fost acceptat şi echipajul de fete situat pe poziţia a doua la etapa naţională, şi aşa în Austria vor participa şi elevele Şcolii din Brusturi.

Astazi, pe stadionul din Piatra- Neamt a avut loc ultimul antrenament inainte de marea confruntare. Prefectul Vasile Panaite a tinut sa fie alaturi de elevi si a felicitat cele două echipaje, de fete și de băieți, și le-a urat succes în concursul ce reunește la start 25 de țări

 

”Pentru mine sunteți deja victorioși pentru că ați reușit să câștigați finala competiției naționale.  Este o mândrie pentru toți nemțenii că reprezentanți România la acest concurs și suntconvins că o veți face cu cinste. Vreau să felicit și pe cei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Petrodava” Neamț care v-au acordat pregătirea necesară, pe profesorii dumneavoastră și nu în ultimul rând conducerea Consiliului Județean Neamț pentru sprijinul financiar. Succes, dragi copii, vă voi tine pumnii alături de toți nemțenii, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Ionut CORFU
sursa: Comunicat de presa, Prefectura Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.