Statul finlandez continua razboiul impotriva medicului din Piatra- Neamt, Camelia Smicala. Dupa ce i-a rapit copiii in mod aproape terorist si dupa ce a supus pe mama la fel de fel de abuzuri, acum ia familia cu asalt. Astazi Cameliei i-a fost desfacut contractul de munca de la spitalul din Tampere, unde aceasta era unul dintre cei mai apreciati medici pediatri. Scopul este unul cat se poate de clar, si anume de a o lasa fara sursa de venit, sperand ca in acest fel va abandona lupta pentru recuperarea copiilor si va pleca in Romania. Rezilierea contractului de munca s-a facut fara nici o explicatie.

Mi s-a reziliat si contractul de muncă azi. S-au dat niște telefoane. Practic nu mai am nici o posibilitate de trai. Deoarece, nimeni nu are curajul sa ma angajeze”, anunta Camelia Smicala pe contul ei de facebook.

In acelasi timp, Mihai, unul dintre copiii rapiti in urma cu doi ani, a fost mutat din centrul in care a fost dus cu forta, intr-un loc necunoscut, autoritatile refuzand sa informeze mama unde se afla acesta.

Toate aceste lucruri incredibile si de neconceput intr-o societate pretins democratica, se intampla dupa ce in ultimele zile au avut loc intalniri la nivel diplomatic intre partea romana si cea finlandeza, pentru remedierea situatiei. Desi lucrurile pareau ca merg intr-o directie normala, iata ca Romania este efectiv umilita de un stat european cu apucaturi teroriste.

Reamintim ca la nivelul judetului Neamt, nicio autoritate n-a miscat pana acum nici macar un deget pentru a ajuta in vreun fel familia terorizata de un stat strain. Parlamentarii de Neamt sunt ca si inexisteti, desi in alte cazuri sunt extrem de vocali. Probabil ca interesele lor personale sunt mai presus de soarta unor romani pe care ar trebui sa-i reprezinte.

Scurta declaratie telefonica a Cameliei Smicala, despre ultima persecutie la care a fost supusa:

https://www.youtube.com/watch?v=8U_lef6BYSM

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.