Poliţiştii roznoveni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr pe care l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Pe 6 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au identificat şi reţinut un tânăr de 18 ani,  bănuit de furt calificat din societăţi comerciale.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, domiciliat în oraşul Roznov, în noaptea de 29/30.04.2019, ar fi pătruns prin spargerea geamurilor de la uşile de acces, în incinta a două societăţi comerciale, din Roznov, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2300 de lei (reprezentând bunuri, valori sustrase şi distrugerile create).

În fapt, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au fost sesizaţi de către o femeie de 56 de ani, din Roznov, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 29/30.04.2019, în societatea comercială administrată de aceasta, situată pe strada Tineretului, din Roznov, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii au extins cercetările şi au descoperit o altă societate comercială, din Roznov, din interiorul căreia, în noaptea precedentă, a fost sustrasă o sumă de bani şi casa de marcat.

Astăzi, poliţiştii vor prezenta tânărul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.