PSD Neamt a inregistrat rezultate peste aseptari la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, in mai multe zone si localitati din judet. De exemplu, La Piatra Neamt, PSD a batut la scor PNL. Pe fondul unei scaderi a PSD in optiunile electoratului din judetul Neamt, campania electorala condusa de Florentina Moise (foto jos), s-a dovedit a fi una eficienta, marturie stand diferenta de 4 procente intre cele doua partide: PSD- 7188 voturi – 26,69 %, iar PNL – 6076 voturi – 22,56 %. La fel s-a intamplat si la Roman, oras considerat fief PNL.
 Dupa anuntare rezultatelor, Razvan Cuc (ales senator PSD de Neamt) omul care a coordonat campania electorala pe Valea Muntelui (14 comune), unde social democratii au castigat cu un scor zdrobitor (diferenta de 18 procente – 38% PSD vs. 24% PNL)  transmite ca politic a castigat PSD, insa in realitate, au castigat oamenii si democratia, referindu-se la situatiile des clamate de PSD-isti, privind modul despotic in care a fost guvernata Romania in ultimul an. ”Mulțumesc nemțenilor care au ieșit la vot și în mod special colegilor de partid și celor care au votat PSD.
 La aceste alegeri, ca procent electoral, am câștigat noi cei de la PSD, dar în realitate au câștigat oamenii, a câștigat democrația.
 Cel mai important beneficiu al acestor alegeri este faptul că nemțenii s-au dovedit a fi mult mai inteligenți de cât au crezut cei de la PNL și USR.
 Nu în ultimul rând, mulțumesc celor care nu au votat PSD, dar au înțeles incompetența și au văzut ura și manipularea ce patronează PNL și USR și au ales să voteze alte partide care să îi reprezinte”, spune Razvan Cuc, senator PSD de Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Romania a castigat doar o etapa noua din dictatura unor paraziti politici si economici desfasurati sub tot felul de “partide politice” rivale dar derivate din vechiul FSN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.