Politistii nemteni de la rutiera au facut ravagii printre soferi cu pistolul-radar, MCV-uri si radare neinscriptionate. In doar doua zile, peste 70 de permise de conducere au fost suspendate pentru viteza. ”În perioada 25-26.08.2018 a.c., polițiștii Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul I.PJ. Neamţ au acționat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă regimul legal de viteză  sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor  rutiere și a consecințelor acestora, determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

În cadrul acțiunii au fost reținute 97 permise de conducere, din care 79 pentru viteză, 8 pentru depășire neregulamentară, 4 pentru alcool, 3 pentru neacordare de prioritate şi 3 pentru alte abateri, fiind aplicate 229 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002 R.

De asemenea, în urma acţiunii au fost constatate 7 infracţiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului,  3 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi 2 pentru alte infracţiuni săvârşite la regimul rutier.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie pe principalele artere ale judeţului Neamţ”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Neamt.

Reamintim ca politistii rutieri din judetul Neamt au fost dotati cu un performant aparat de inregistrare a vitezei, de tip truecam. Detalii despre acest dispozitiv, in clipul video de mai jos.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.