Consilierii locali PNL au deschis intentionat sau nu, ramane de vazut, o Cutie a Pandorei. Dupa ce au vrut sa scada pretul la parcarile Parking cu 30%, PSD-istii au venit cu propunerea ca tarifele pentru parcarile de resedinta sa fie scazute cu 60%, si o vor dezbate (de fapt o vor aproba, pentru ca au majoritate) intr-o sedinta extroardinara de Consiliu Local, care va avea loc in zilele urmatoare.

Pe surse, majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Piatra- Neamt analizeaza cat se poate de serios varianta ca si preturile la parcarile cu ora, administrate de Xdatasoft, sa fie reduse tot cu 60%. De fapt, hotararea este deja luata si se cauta acum cadrul legislativ in care sa se produca aceasta scadere de preturi si pentru parcarile cu ora, decizia venind se pare, dupa ce un jurnalist nemtean a dezvaluit vinerea trecuta pe un post de televiziune local, ca firma controlata de Dan Misaila a umflat de fapt preturile cu care opereaza acum, pentru ca prin ea se faceau bani pentru PDL si Gheorghe Stefan.

In sedinta care va fi convocata pentru a se vota propunerea PSD de scadere cu 60% a tarifelor Parking, este foarte posibil sa fie introdusa si propunerea pentru scaderea cu 60% a tarifelor Xdatasoft, iar daca nu, acest lucru se are in vedere pentru o sedinta ulterioara de Consiliu Local.

Daca aceasta schimbare se va produce, o ora de parcare va costa 60 de bani, fata de 1,5 lei cat e acum.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.