Un barbat a fost retinut in cazul incendierii unui autoturism Mercedes intr-o parcare din Piatra-Neamt, in cursul noptii de 2/3 mai (Vezi stirea AICI!). Ieri, ISU Neamt a stabilit cauza incendiului ca fiind folosirea intentionata a unei surse aprindere. Tot ieri, un comunicat al IPJ Neamt, anunta ca autorul faptei, un barbat de 47 de ani din Piatra- Neamt s-a prezentat la politia municipiului unde a recunoscut incendierea autoturismului.

Comunicat IPJ Neamt:

Loading...

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au reținut persoana bănuită de incendierea unui autoturism, în noaptea de 2 mai a.c., în jurul orei 23:50, care se afla parcat pe strada Mihai Viteazu, din municipiul reședință de județ.

Inițial dosarul a fost înregistrat cu autor necunoscut, însă în după-amiaza zilei de 3 mai a.c., polițiștii de investigații criminale au reușit identificarea acestuia, în persoana unui bărbat din Piatra Neamț.

Pe timpul activităților de depistare a bărbatului, în vârstă de 47 de ani, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Piatra Neamț unde și-a recunoscut fapta comisă.

Față de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ