Primaria Piatra- Neamt anunta ca s-a gasit o solutie pentru ca actiunile ”Masa Critica” sa se poata desfasura in conditii normale. Evenimentele organizate sub aceasta denumire, vor fi autorizate ca si adunari publice, se arata intr-un comunicat al administratiei pietrene:

”Astăzi, primarul Dragoș Chitic a convocat o ședință cu factorii responsabili pentru organizarea întâlnirilor lunare „Masa Critică”.

”A fost găsită cea mai bună soluție pentru ca această acțiune frumoasă a pietrenilor să continue și să se desfășoare în cele mai bune condiții de siguranță. Mă declar un susținător al mișcării și voi sprijini orice inițiativă care încurajează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Ne vedem pe 26 mai la Masa Crititică!” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Evenimentul Masa Critică va fi autorizat în baza Legii nr. 60 / 1991 privind adunările publice, fiind considerată o manifestare ce are și scopul de a atrage atenția asupra faptului că și bicicliștii sunt participanți la trafic. Această soluție elimină restricțiile de vârstă pentru participanți și asigură protecție suplimentară bicicliștilor prezenți la manifestare.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.