S-a mai dezumflat o gogoasa marca Arsene- PSD. CJ Neamt nu a avut de ales si a inchis circulatiei publice, drumul judetean supranumit Axial, dintre Izvorul Muntelui si Durau (foto de astazi 29 decembrie)

Inaugurarea cu mare fast (primari, parlamentari, baloane rosii) din campania electorala de la alegerile locale din acest an, s-a dovedit a fi pana urma o înșelătorie de proportii, facuta cu un singur scop: cat mai multe voturi pentru Baronul Arsene. Exact ca in cazul spitalului mobil de la Letcani, inaugurat cu vreo 3 luni inainte sa devina functional, tot pentru voturi, tot in campania electorala de la locale.

sursa foto: stiri-neamt.ro

La vremea respectiva, tvmneamt.ro a atras atentia (Vezi detalii AICI si AICI) ca drumul nu poate fi deschis circulatiei publice si cu atat mai putin inaugurat, pentru ca lucrarile nu sint inca finalizate, nu s-a facut receptia, deci nu poate garanta nimeni ca este sigur, iar soferii indusi in eroare de falsa inaugurare PSD- Arsene, daca se aventureaza pe drum, o fac pe riscul lor, ceea ce s-a si intamplat pana la urma (Vezi- Axialul lui Arsene, drum pericol public! Zeci de accidente in ultimele zile, deși drumul este închis circulației publice).

Desi propaganda Baronului a incercat sa justifice in fel si chip inaugurarea fake, iata ca administratorul drumului (CJ Neamt) nu a avut incotro si a trebuit sa inchida cu bariere drumul pericol public, adica a intrat in legalitate, pentru ca un drum care se afla inca in constructie, nu poate fi redat circulatiei publice, decat dupa ce niste specialisti confirma ca lucrarile sunt in regula si dupa ce se face receptia. Altfel, este ilegal.

Un indicator cu ”drum inchis circulatiei publice”, este pus si la intersectia cu DN 15.

Dar Axialul nu este singura ”gogoașă” marca PSD- Arsene. DN 15 (Bicaz- Poiana Largului) este si el inchis de doi ani de zile. De asemenea, desi trompetele platite de Arsene spun ca drumul este finalizat, dar ramane inchis din cauza liberalilor, adevarul este cu totul altul. Pe vremea guvernarilor PSD, s-a facut proiect si s-au alocat fonduri doar pentru stabilizarea solului in 73 de puncte unde erau alunecari de teren. Asfaltarea drumului nu a fost prinsa in proiectul initial, iar acum trebuie facut un alt proiect, alte licitatii, executie, etc., ceea ce mai poate dura inca vreo 2 ani.

Revenind la infrastructura rutiera din administrarea CJ Neamt, mai jos se poate vedea cum se circula astazi pe drumul judetean (turistic) dintre Bicaz si Izvorul Muntelui, spre AXIALul închis dupa falsa inaugurare. In campaniile electorale pentru alegerile locale si parlamentare din 2020, Arsene se lăuda ca guvernarile PSD au alocat sute de milioane de euro pentru infrastructura rutiera din Neamt. Ca si in cazul Spitalului Judetean Neamt, unde Arsene spunea ca s-au investit 21 de milioane de euro, nu poti decat sa te intrebi: de fapt, unde au ajuns banii ăștia?

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.