Un comunicat de presa PMP Neamt, ajuns la redactie in urma cu scurt timp, confirma ceea ce tvmneamt.ro anunta in urma cu cateva zile: PMP se rupe total de PSD. In noul context, se rupe intelegerea cu PSD si la CJ Neamt, dupa ce la Consiliul Local Piatra- Neamt, PSD a pierdut majoritatea in urma aliantei PMP cu PNL. Ca motiv, sunt invocate masurile luate de Guvernul PSD care pun in pericol economia. Concret, PMP Neamt se refera la contul special de colectare a TVA-ului si la marirea taxelor pentru firmele care angajeaza persoane cu handicap.

Comunicatul semnat ”Conducerea PMP Neamt”, lasa sa se inteleaga ca partidul se va orienta spre o alianta cu PNL.

Anuntul este facut cu o zi inainte de de sedinta ordinara de CJ.

Comunicat PMP Neamt:

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ NEAMȚ RĂMÂNE FIDEL PRINCIPIILOR DE DREAPTA.

FILIALA NEAMȚ A PMP A LUAT ACT CU ÎNGRIJORARE DE ULTIMELE ACȚIUNI ALE GUVERNULUI ROMÂNIEI CARE AU PRODUS O REALĂ ÎNGRIJORARE ÎN MEDIUL DE AFACERI.
ORDONANȚELE DE URGENȚĂ PRIVIND OBLIGATIVITATEA FIRMELOR DE A DESCHIDE UN CONT SPECIAL PENTRU COLECTAREA T.V.A.-ULUI, ORDONANȚE CARE SPORESC POVARA FISCALĂ PENTRU FIRMELE CU MAI MULT DE 50 DE ANGAJAȚI, PRIN MĂRIREA DE TAXE PENTRU CEI CARE NU ANGAJEAZĂ PERSOANE CU HANDICAP ȘI ALTE MĂSURI ASEMANĂTOARE CARE AFECTEAZĂ FIRMELE PRIVATE, NE FAC SA FIM MAI ATENȚI ÎN PRIVINȚA MAJORITĂȚILOR CARE AU FUNCȚIONAT PE PLAN LOCAL ȘI SĂ PRIVIM CU SPERANȚĂ SPRE DREAPTA POLITICĂ.

CONDUCEREA PMP NEAMȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.