La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie  de 65 ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că ginerele său a încercat să-i incendieze locuinţa.

Din primele cercetări a reieșit că la data de 23 august, în timp ce nici o persoană nu se afla în imobilul în cauză, un bărbat de 43 de ani,  din Vânători-Neamț, ar fi  încercat să îl incendieze, folosindu-se de un material uşor inflamabil, pe care l-ar fi  amplasat într-o anexă a acestuia.

Nepotul femeii de 65 de ani, a simțit mirosul de fum și a lichidat incendiul, nefiind necesară intervenția echipajelor specializate.

Bărbatul de 43 de ani, a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 august a.c.,  polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.