Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, anunta intr-un comunicat de presa ca astazi s-a semnat un acord privind reluarea lucrarilor la DN 15 Bicaz- Poiana Largului, acestea urmand sa fie finalizate in cel mai scurt timp.

 Comunicat de presa: Așa cum am anunțat luni: lucrările la DN 15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în perioada imediat următoare. Miercuri, 8 iulie, s-a semnat acordul care prevede finalizarea lucrărilor de modernizare. Documentul a fost semnat de C.N.A.I.R, Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P Iași și firma care și-a asumat lucrările.

Astfel că, Beneficiarul și Antreprenorul, de comun acord, au stabilit că în termen de 5 zile se va întruni o comisie, din care vor face parte reprezentanți ai ambelor părți, pentru a stabili lucrările ce urmează să fie efectuate. După care se va emite Ordinul de reluare a execuției lucrărilor.

Antreprenorul va demara execuția lucrărilor conform termenelor ce vor fi stabilite prin Procesul Verbal al Comisiei. Ordinul urmează să fie emis de către C.N.A.I.R și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P Iași.

Antreprenorul se obligă să demareze executarea lucrărilor rămase de executat, conform termenelor stabilite prin Procesul Verbal și va depune toate eforturile pentru finalizare în termen de 14 zile, de la data emiterii de către Beneficiar al Ordinului de reluare a execuției lucrărilor.

Vreau să le mulțumesc colegilor din Guvern, în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode și restului echipei, care au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură rutieră pentru județul Neamț și au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Totodată, vreau să atrag atenția că ar fi bine ca acest proiect să nu fie politizat, pentru că există mulți ”politicieni” locali care nu au căderea morală să își permită așa ceva.

DN15 este un proiect vital pentru zona Valea Muntelui, pentru nemțenii care locuiesc acolo. Prin finalizarea acestui proiect important de infrastructură rutieră se deschid noi ferestre de oportunitate pentru dezvoltarea acestei zone binecuvântate. Sunt convins că până la 1 septembrie DN 15 să fie finalizat.

Județul Neamț și zona Moldovei rămân în continuare în atenția Guvernului PNL, care va aloca resursele necesare pentru dezvoltare și reclădire.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. AR FI CULMEA IRONIEI SI CULMEA JEGULUI MORAL CA PNL-ISTII SA INCEAPA A SE MANDRI CU ACEASTA LUCRARE DUPA CE ALTII AU DEMARAT PROIECTUL. IN FINE ORICUM CEI CARE SI-AU CARAT LEMNUL DIN PRADUIELI SI-AU NENOROCIT DRUMUL NU VOR PUNE O LETCAIE DIN BUZUNAR PENTRU REPARATII IN TIMP CE IONEL ARSENE PENTRU FAPTUL CA A FACUT CE NU A FACUT ABSOLUT NICI UN PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN PRIN INCEPEREA ACESTOR LUCRARI DE REPARATII TOTALE A FOST INJURAT DE UNII NEDEMNI ZIARISTI DE UN MILION DE ORI SI RECLAMAT INCLUSIV LA SF.TREIME. ORICUM FELICITARI PENTRU IONEL ARSENE LUI I SE DATOREAZA REPARATIA ACESTUI DRUM SI NUMAI LUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.