Actualizare-2: Vezi AICI Inundație în mall-ul de la piață. Activitatea la Taxe și Impozite Piatra Neamț s-a suspendat

Actualizare-1: Primaria Piatra Neamt anunta ca activitatea la Evidenta Populatiei a fost reluata, insa ramane suspendata activitatea la Taxe si Impozite. ”Vă informăm că activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor din incinta Mall Forum Center se desfășoară în prezent în condiții normale. Din cauza avariei înregistrate în această dimineață rămâne suspendată doar activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite. Plățile pot fi efectuate în continuare la ghișeul situat în Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț, de pe sr. Ștefan cel Mare nr. 6-8.

Vom reveni cu informații actualizate imediat ce situația se va remedia

Stirea initiala: Primaria Piatra Neamt anunta ca din cauza unei avarii la reteaua de apa, activitatea la Evidenta Populatiei a fost suspendata in aceasta dimineata. ”Ne cerem scuze, dar, din cauza unei avarii la instalația de apă, suntem nevoiți să suspendăm temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).

Echipa de tehnicieni intervine în regim de urgență pentru ca activitatea la cele două birouri să se poată relua cât mai repede.

Vom reveni cu detalii referitoare la reluarea sau relocarea activității imediat ce vom avea o estimare a timpului necesar pentru reparații”, a transmis Primaria Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.