Saisprezece primari din tot atatea comune nemtene au primit cheile microbuzelor scolare nou noute, repartizate, intr-o prima etapa de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Administratiei Publice. Ceremonia de predare a cheilor si de semnare a proceselor verbale de predare primire, a avut loc in cadru festiv, la Institutia Prefectului, judetul Neamt. Inmanarea efectiva a cheilor microbuzelor scolare s-a desfasurat in parcarea din fata Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, acolo unde au fost aliniate masinile menite sa transporte sute de elevi din mediul rural catre unitatile de invatamant.

Cei mai incantati au fost cei 16 primari care au plecat in comunele lor cu cate un mijloc de transport nou nout, pentru unii dintre acestia fiind prima data cand primesc pentru elevii comunei microbuz pentru transportul scolar.

Si conducerea Inspectoratului scolar Judetean s-a declarat multumita, iar Viorel Stan, Inspector Scolar General spune ca pentru a se acoperi toate necesitatile, in Neamt, ar fi nevoie de 50 – 55 de microbuze.

Urmatoarele microbuze scolare, repartizate de catre MADRP, vor ajunge, intr-o a doua etapa in judetul Neamt, in perioada octombrie – decembrie 2014.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.