DSP Neamt anunta ca începând din data de 1 mai 2022, s-au închis centrele de vaccinare împotriva COVID-19, din județul Neamț, rămase active, respectiv:
• CV Piața Centrala „Sf. Gheorghe”, Piatra Neamț
• CV Colegiul „Tehnic Miron Costin corpul A”, Roman
• CV „Sală sport – Club Sportiv” Tg. Neamț
• CV „Cămin Cultural” Săvinești.

Activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 va continua la cabinetele medicilor de familie care au încheiat contracte cu CAS Neamț.

În cabinetele medicilor de familie, vă puteți vaccina cu toate tipurile de vaccin: Pfizer, Pfizer pediatric, Moderna și Johnson& Johnson.

Lista celor 104 de cabinete de medicină de familie în care vă puteți vaccina împotriva COVID-19, în prezent, este disponibilă pe pagina de internet a Direcției de Sănătate Publică Neamț, secțiunea Informații utile → Prevenire și control boli transmisibile → Coronavirus → VACCINAREA anti-COVID → VACCINAREA anti-COVID în cadrul cabinetelor medicale de familie.

Contactați medicul dumneavoastră de familie pentru a afla cum puteți să vă vaccinați la cabinet!

Vaccinarea este sigură, voluntară și gratuită! Autoritățile administrației publice locale vor distribui tichetele de masă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare care nu au beneficiat de aceste tichete de masă până la data închiderii centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 unde s-a efectuat vaccinarea”, se arata inr-un comunicat DSP.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.