Șirul gafelor si prostiei administrative în Primaria Piatra Neamt, pare fără sfarsit. In sedinta de CL astazi, majoritatea PNL-USR-Pro Romania, a aprobat infiintarea a 10 noi locuri de munca, intr-un dispecerat de monitorizare, si acesta nou creat in cadrul primariei, desi mai exista unul la Politia Locala.

Totodata, s-a aprobat si trecerea parcarilor de resedinta din nou la Parking, dar daca Primaria castiga in instanta procesul prin Prefectura a contestat preluarea in administrare directa, vor ramane in vigoare doua hotarari: una care trece parcarile la primarie si una (cea de astazi) care trece parcarile inapoi la Parking.

In acest context, PMP-istii transmit intr-un comunicat de presa, că primarul Carabelea ca reuseste din nou sa-i bulverseze pe pietreni.

Comunicat de presa PMP Neamt: ”Astăzi 15.06.2022, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț, au fost propuse aprobării 3 proiecte, inițiator fiind primarul Andrei Carabelea, care în stilul caracteristic a reușit din nou bulversarea cetățenilor municipiului Piatra Neamț.

  1. Alba- Neagra cu parcările de reședință (mutate de la Parking la Primărie și invers). Deși pe rolul Tribunalului Neamț există înregistrată acțiunea Prefectului Județului Neamț împotriva Consiliului Local Piatra Neamț, cu termen în data de  22.06.2022, primarul s-a grăbit în emiterea unui nou proiect HCL, prin care încearcă să repare ce a stricat în luna februarie 2022. La ce să ne așteptăm? Ca în data de 22.06.2022, parcările să treacă din nou la Primărie, după ce astăzi s-a aprobat trecerea lor înapoi la Parking ?
  2. Începând cu anul 2020, primarul a a urmărit mărirea organigramei Primăriei mun. Piatra Neamț, lucru pe carte l-a făcut și astăzi prin crearea de noi locuri de muncă, în mod nejustificat. Astfel, a creat încă un dispecerat de monitorizare în cadrul primăriei, cu toate că avea la dispoziție unul funcțional în cadrul Poliției Locale.
  3. Fiind o ședință convocată cu prezență fizică în sala de consiliu local, pentru a obține majoritatea necesară adoptării proiectelor a convocat și doi consilieri, care au votat online

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.