PSD Piatra- Neamt si-a adus aminte ca este in opozitie in Consiliul Local Piatra Neamt. Daca pana acum au facut opozitie doar cand era vorba de functii, mai nou, par sa se fi trezit si sa reactioneze si la problemele reale ale comunitatii. Intr-un comunicat de presa remis redactiei tvmneamt.ro de presedinta PSD Piatra Neamt, Florentina Moise, aceasta anunta ca in numele consilierilor locali PSD, va propune in sedinta de CL de astazi, retragerea de pe ordinea de zi a Proiectului privind desfiintarea Parcului Zoo din Piatra Neamt si transformarea lui in gradina publica. ”În numele consilierilor locali PSD, voi propune retragerea de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 22.04.2021 a proiectului referitor la schimbarea destinației Parcului Zoologic din Piatra Neamț, prin transformarea lui în grădină publică”, declara Florentina Moise.

Unul dintre motive ar fi ca nu este clar ce se va intampla cu animalele. ”Eu și colegii mei ne opunem categoric luării unei decizii momentan, câtă vreme nu știm ce se va întâmpla cu ele! (n.red. cu animalele) Este nedrept, ilegal, lipsit de orice urmă de umanitate să acceptăm să le împărțim în stânga și în dreapta, pe unde vor fi găsite locuri libere, să trăiască vai de ele prin cine știe ce grădini zoologice din țară”, mai sustine Florentina Moise.

In luna februarie, cand primarul Carabelea si-a anuntat pentru prima data intentia de a desfiinta Parcul Zoo, PSD Piatra Neamt a tacut mâlc. Niciun consilier local nu a luat pozitie, desi subiectul a fost in centrul atentiei opiniei publice saptamani intregi. Tot atunci, tvmneamt a solicitat un punct de vedere consilierilor locali PSD Piatra Neamt pe acelasi subiect, fara sa primim vreodata un raspuns. La vremea respectiva, consilierii social democrati erau ocupati pana peste cap, sa demita viceprimarii, ceea ce le-a si iesit pana la urma. Astazi insa, si-au adus aminte subit, ca exista o problema cu Parcul Zoo si se arata extrem de ingrijorati.

Sedinta de CL in care va fi dezbatuta desfiintarea Parcului Zoo, incepe la ora 14. 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.