Utilajele Salubritas au zbarnait toata noaptea trecuta (2/3 octombrie) prin Piatra- Neamt.

Noul director Cristian Sauciuc a pus in practica promisiunea facuta imediat dupa preluarea conducerii societatii cand a spus intr-o conferinta de presa ca va face actiuni cu toate utilajele pentru igienizarea strazilor si trotuarelor.

Noaptea trecuta, de la ora 22 pana dimineata la 5, cel putin trei utilaje au actionat pe strazile si pe trotuarele din centru dar si de pe b-dul Traian.

O prioritate au fost strazile cu sens unic, unde pe timpul zilei nu se poate actiona pentru ca se ingreuneaza traficul rutier. Astfel, aproximativ 15 strazi cu sens unic din centru, Maratei si Precista au fost curatate pe parcursul noptii.

De fata a fost si directorul Sauciuc, aceasta prima actiune fiind de fapt una pilot, pentru a se vedea ce imbunatatiri se pot face in activitatea societatii si daca actiunile pe timp de noapte dau randamentul scontat, acestea putand deveni o obisnuinta.

Pentru ca Salubritas adminstreaza si adapostul de caini fara stapan, Sauciuc si-a propus sa eficientizeze si activitatea acestei enitati, asa ca sambata, va fi organizat primul targ de adoptii din adapost, se arata intr-un comunicat al societatii din subordinea consiliului local Piatra- Neamt:

”S.C. Salubritas S.A. împreună cu partenerii Ambulance Vet, Animax și Asociația Prieten Credincios organizează primul târg de adopții din adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra Neamț. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2017, între orele 15 și 18, la Curtea Domnească.

Ne dorim ca fiecare câine să aibă șansa la o viață liniștită alături de un om bun astfel încât aducem în centrul orașului câțiva dintre câinii frumoși și prietenoși care trăiesc în adăpost. Adopția este gratuită pentru adoptator, acesta achitând doar contravaloarea microcipului.

Chiar dacă nu puteți să adoptați acum, vă așteptăm să le oferiți o mângâiere câinilor din adăpost și să aflați mai multe informații despre ei.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.