Salubritas SA, organizeaza un Targ de adoptii pentru cățeii din adapostul pe care-l administreaza. Targul se va desfasura sambata pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț.

Sâmbătă, 8 iunie, între orele 11-18, pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț vă invităm să cunoașteți câțiva dintre cățeii pe care îi avem în grijă.

Chiar dacă nu puteți să vă măriți familia cu un membru patruped acum, puteți să vă informați despre procesul de adopție, să primiți infomații folositoare de la medici veterinari privind îngrijirea animalelor de companie, să oferiți o mângâiere câinilor nimănui, iar copiii pot învăța despre limbajul non-verbal al câinilor.

În ziua târgului, persoanele interesate să adopte un câine vor depune o cerere pentru adopție, urmând ca pe parcursul următoarei săptămâni să fie pregătiți pentru adopție: câinii adoptați vor fi vaccinați antirabic, sterilizați, microcipați și se va repeta deparazitarea dacă este cazul.

La această ediție S.C. Salubritas S.A. a invitat organizațiile de protecția animalelor din Piatra Neamț și vă puteți familiariza cu activitatea acestora. Alături de noi vor fi Ham Piatra Neamț, Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț, Asociația Prieten Credincios, MB Pet Transport, Tactic Vets și Maia Outdoor. Vă așteptăm cu drag!”, a declarat Cristian Sauciuc, directorul Salubritas SA.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.