O actiune cu jandarmi, politisti si mascati, a avut loc sambata noaptea in peste 20 de localitati din judetul Neamt. Au fost controlate discoteci si s-au organizat filtre in trafic, fiind aplicate zeci de sanctiuni, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”In noaptea de 09/10.09.2017, ofițerii Serviciului de Ordine Publică au organizat o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, pentru limitarea nerespectării regulilor de circulație de către participanții la trafic și la regimul armelor/munițiilor.

Acțiunea a vizat localitățile Răucești, Pipirig, Vânători Neamț, Brusturi, Drăgănești, Crăcăoani, Bălțătești, Agapia, Grumăzești, Ghindăoani, Petricani, Țibucani, Urecheni, Păstrăveni, Timișești, arondate Secțiilor de Poliție Rurală Tîrgu Neamț, Crăcăoani și Urecheni. Totodată s-a acționat pe raza orașului Bicaz și comunelor arondate Secției de Poliție Rurală nr.12 Bicaz, pe linia combaterii braconajului cinegetic și nerespectării regimului armelor și munițiilor. Astfel, poliţiştii nemțeni au controlat 31 de unități comerciale, au efectuat verificări în trei discoteci și au controlat in trafic 180 de mijloace auto, fiind legitimate 240 de persoane.

În urma acţiunilor au fost constatate 10 infracțiuni, dintre care 7 la regimul rutier, 2 privind nerespectarea regimului armelor și muniției şi o infracțiune de braconaj piscicol. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, 10 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 34 pentru nerespectarea normelor rutiere iar 2 pentru nereguli depistate în transportul de material lemnos. Totodată polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au confiscat 2,35 mc de lemn, o armă neletală de tir și 2 plase de pescuit din monofilament.La acțiune au participat efective din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Secțiilor de Poliție Rurală Tîrgu Neamț, Crăcăoani, Urecheni, posturilor comunale de poliție arondate acestor secții, Postului de Poliție Poiana Teiului, luptătorii S.A.S și jandarmi din cadrul I.J.J Neamț.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.