Primaria si Consiliul Local din Alexandru cel Bun, au sarbatorit ieri (27 decembrie) pe cetateanul care detine recordul de varsta din comuna.

Ginga Costache a implinit 100 de ani si a primit de la primarul Ion Rotaru un cos cu 100 de trandafiri si un cadou de 500 de lei, in cadrul unei petreceri organizate in cinstea centenarului, la o pensiune din localitate.

Primaria si Consiliul Local al Comunei Alexandru cel Bun a oferit o Diploma de Recunostinta, un cos cu 100 de trandafiri si un cadou de 500 lei. Ii dorim multa sanatate si bucurii domnului Ginga Costache”, a declarat primarul Ion Rotaru. Acesta a mai completat spunand ca sarbatoritul are ceva probleme de auz, in rest este bine din punc de vedere al sanatatii, deplasandu-se si ingrijindu-se singur. El are 4 copii si detine recordul de varsta in comuna. Cel mai longeviv barbat din Alexandru cel Bun a murit in urma cu mai multi ani, la varsta de 106 ani. In ultimii zece ani, in Alexandru cel Bun au fost 6 cetateni care au trecut pragul varstei de 100 de ani, insa doar Costache Ginga este in viata.

In anul 2015, in Romania existau peste 5.000 de oameni car implinisera varsta de 100 de ani.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.