Nu mai putin de sase barbati care fugeau de executarea unor pedepse cu inchisoarea, au fost ”recuperati” de politistii nemteni si incarcerati.

În ziua de 23 septembrie, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 9 Ion Creangă au depistat pe raza comunei Bozieni, un bărbat de 38 ani din comuna Bozieni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 606 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 23 septembrie, lucrătorii Postului de Poliție Horia au depistat pe raza comunei, un bărbat de 25 ani din comuna Horia, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 23 septembrie, lucrătorii Secției de Poliție Rurale nr 7 Sagna au depistat pe raza comunei Gâdinți, un bărbat de 27 ani din comuna Gâdinți, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 1 ani și 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 23 septembrie, lucrătorii Postului de Poliție Piatra Șoimului, au depistat pe raza comunei, un bărbat de 24 ani din comuna Piatra Șoimului, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de JudecătoriaPiatra Neamț la 12 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 23 septembrie, lucrătorii Postului de Poliție Ion Creangă au depistat pe raza comunei, un bărbat de 28 ani din comuna Ion Creangă, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În ziua de 24 septembrie, la sediul Poliției municipiului Roman, s-a prezentat un bărbat de 29 ani din Gâdinți, iar în urma verificărilor s-a stabilit că poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.