Sedinta cu scantei si cu cuvinte grele ieri (30 august), la PMP Neamt. Consiliul Executiv Judetean al partidului, s-a intrunit intr-o sedinta in care ar fi urmat sa se discute retragerea sprijinului politic pentru Laurentiu Dulama, vicepresedinte CJ Neamt, dupa ce acesta a dovedit ca nu face deloc opozitie la PSD in forul legislativ nemtean, ci din contra, voteaza cot la cot cu social democratii, ajutandu-i pe acestia sa-si pastreze majoritatea, asta in conditiile in care la nivel de judet, PMP are o conventie de colaborare cu PNL, inca din 2017.

Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt, anuntase cu doua zile inainte de sedinta de vineri, ca va introduce pe ordinea de zi discutarea atitudinii pro PSD a lui Dulama si se va supune la vot retragerea sprijinului politic a vicepresedintelui CJ Neamt.

Ei bine, in fata a peste 30 de oameni, presedinti de organizatii din judet, a avut loc o confruntare verbala extrem de dura intre Gavrilescu si Dulama, care i-a lasat pe toti cu gura cascata, au declarat pentru tvmneamt.ro, surse din partid. Printre urlete si țipături, cei doi si-au adresat cuvinte grele si injuraturi ca la usa cortului, care evident, nu pot fi reproduse aici. Dulama a parasit sala, nu inainte sa-i dea ultima replica lui Gavrilescu: ”Ai uitat ca eu te-am dus prima data la Băsescu?

Potrivit celor care au asistat la scena, Dulama s-a impus net in fata lui Gavrilescu, drept consecinta, pe ordinea de zi nici nu a mai fost introdus subiectul Dulama, deci vicepresedintele CJ Neamt a ramas in continuare cu sprijin politic din partea PMP, chiar daca face jocurile PSD.

Din ce spun PMP-istii, dupa iesirea lui Dulama invingator din acest conflict, problema se cam muta inspre Gavrilescu, pentru ca s-a demonstrat ca nu prea are autoritate in partid.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.