Scandal cat casa pe scena politica din Piatra Neamt. Dupa PSD, PMP-istii acuza si ei ca alegerea viceprimarului USR in sedinta de CL de astazi, s-a facut cu incalcarea legii. PMP mai anunta ca va constesta in instanta decizia luata astazi in CL Piatra Neamt.

Comnicat de presa, PMP Neamt: Astăzi 19.02.2021, în Consiliul Local Piatra Neamț au continuat seria ilegalităților care au devenit o practică  a unei părți din actualul consiliu local și orchestrate de primarul Carabelea Andrei, astfel:

  1. Votul consilierului local Harbuz Liviu este illegal având în vedere decizia definitivă de incompatibiliate ANI luată de peste 30 de zile.
  1. Nu s-a ținut cont de demisia colegului nostru Sauciuc Cristian din uncția de consilier local, demisie depusă și înregistrată, înainte de ora ședinței.
  2. Alegerea viceprimarului nu reprezenta caracter de urgență pentru a fi introdusă  pe ordinea de zi a unei ședințe cu caracter de „îndată” .

Motivele expuse determină grupul consilierilor locali PMP, să conteste în instanță hotărârea C.L. Piatra Neamț, de astăzi (Bogdan Gavrilescu, Tatomir Alina Șerban Valentin)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.