Două persoane din localitatea Bodești au fost reţinute pentru 24 de ore și introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ, după ce ar fi comis trei infracțiuni.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie de 28 de ani cu privire la faptul că a fost amenințată de mai multe persoane.

Din cercetări a reieșit că, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din localitatea Crăcăoani, s-ar fi deplasat în apropierea locuinței acesteia din Bodești, unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând ordinea și liniștea prin strigăte şi larmă, provocând în acest fel indignarea persoanelor ce locuiesc în proximitatea imobilului.

La scurt timp, unul dintre tineri s-ar fi deplasat la locuința unei alte femei, de 73 de ani, pe care ar fi amenințat-o, iar ulterior, ar fi lovit cu un topor pe care îl deținea asupra sa, poarta de acces în curtea locuinţei acesteia.

Tinerii au fost depistați și conduși la sediul poliției, pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi dintre aceștia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.